Jeg er selv madentusiast, og elsker en stor engelsk bøf med kartofler og bearnaise. Tidligere har jeg dog nok spist lidt for meget af den slags. Derfor har jeg fundet en balance, hvor man hverken er fanatisk eller kun spiser broccoli. Det betyder, at jeg laver sund mad uden at gå på kompromis med smag.

Kan man snyde hjernen til at spise grøntsager? Svaret er ja, det kan man faktisk godt. Jeg har flere opskrifter med kamufleret frugt & grønt. Forskellen er bare, at mine opskrifter smager som en god is eller en lækker kage.

Kan du overskue 600g frugt & grønt om dagen? Hvis svaret er nej, så har jeg masser af opskrifter med kamufleret frugt & grønt, som smager helt anderledes end, hvad man i virkeligheden forbinder det med.

Hvad siger i, hvis jeg siger at man godt kan spise Bouty, Snickers og Twix til morgenmad og stadig tabe sig? Jeg prøver at skabe de bedste forudsætninger for at spise sundt. Derfor laver jeg nogle af mine opskrifter efter 80/20 princippet. 80% sunde sager og 20% knap så sunde sager.

Har i hørt om ordet sundere alternativer? Sundere alternativer kan være alt fra lækre kager til juicy burgere. Usund mad der ændres i proportioner og ingredienser. Det er med til at skabe gode fordelinger i forhold til kalorier, protein, kulhydrat og fedt.

Sunde opskrifter, der er med til at holde dine fristelser i balance. Du for det den søde tand skal bruge, samt en næring som holder dig mæt.

Mine opskrifter vil aldrig smage lige præcis, som the real deal. Men det er heller ikke på nogle måder intensionen. Intensionen er, at man trigger hjernen til få smagen og nydelsen af noget mad, som man normalt rigtig godt kan lide.

Hvem har sagt at sund mad skal være kedeligt og smagsløst?

Hvem har sagt at sund mad altid skal være det samme?

Jeg vil gerne sørgefor ikke at begrænse folks madoplevelser, men i stedet give dem et El dorado af sund madinspiration.

Hvem har sagt at det skal være hårdt og svært at leve sundt?